En liten stund

Det är en liten stund kvar innan jag ska åka till Arlanda för att flyga till Finland, där jag tänker stanna över helgen.

Står här och målar in i det sista. Det är meditativt och skönt när man har flyt. Tankarna flyger iväg och får landa där de vill. Man får bra koll på vad som betyder mycket för en och ifall det är något som skaver och irriterar.

Sedan tänker jag så klart mycket på måleriet också. Jag har inte lång tid kvar att måla på inför utställningen i maj. Nästa vecka ska jag skicka iväg underlaget för vernissagekortet och dukar behöver hinna torka för att sedan ramas in.

Åjo, en hel del är klart och mycket är fem före. Jag arbetar enligt plan och har tilltro men det kommer att bli några spännande, intensiva men rätt introverta slitarmånader.

Hoppas du har tålamod med mig.! Trevlig helg.

IMG_3233

Publicerat i Måleri | 4 Kommentarer

4 Responses to En liten stund

 1. Marianne säger:

  Låter härligt. Ha bra målardagar och fina Finlandsdagar också!

 2. Titti säger:

  Tack ska du ha. Hann komma hem igen innan jag kom åt att kommentera. Beklagar därför att du fick sent svar.

 3. Hans Westlund säger:

  Det är i slutspurten innan utställningar som de mest spännande tavlorna kommer för mig. Hoppas du har bra flyt i måleriet. Kram Hans

 4. Titti säger:

  Jasså? Jag har förstått att det är så för många. Eftersom jag bara målar i olja försöker jag ha lite framförhållning och brukar bli klar i rimligt god tid. Få se hur det går denna gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.