Kalibrering

Det är viktigt att få stämma av egna värderingar, aningar och reflektioner med andra. Att få lära av de som kan mer. Och när det flyter på och man tycker sig ha koll är det extra tacksamt att stanna upp och kalibrera sitt tänk mot det som rör sig utanför ens livsbubbla.

I dag tar jag ledigt från måleriet. Tänker ägna 12 timmar åt framtidsfrågor och trender för 2011. Åker till en kursgård och träffar andra som också är intresserade av att lyfta blicken, tänka till och lära mer om nya trender och hur vi bäst kan förhålla oss till dem. Jag anmälde mig i egenskap av konsult. Det är sådant som faller sig naturligt att göra i den rollen. Nu är jag dock väldigt nyfiken på om jag också kommer att få ut något av framtidsspanandet i konstnärskapet. Nollställer därför skallen och hela mig.

Förväntar mig inte att få någonting serverat på fat för det fungerar ju inte så. Det blir oftast vad man själv gör det till. Beroende på vad man förmår bidra med och vad man är redo att ta till sig. Men en sak är säker – nytänkande och inspiration mottages gärna i denna kropp. Jag tror att det kommer att bli en mycket spännande dag.

IMG_1173     IMG_1174

Publicerat i Inspiration | 6 Kommentarer

6 Responses to Kalibrering

 1. Göran säger:

  Bra idé. Ska bli spännande att höra vad du fick med dig.

 2. Titti säger:

  Hej, det har varit jättebra men jag har inte har kommit åt att kommentera. Berättar mer om dagen vid senare tillfälle.

 3. Göran säger:

  Vad bra, då har vi ju ännu mer att prata om :)

 4. Titti säger:

  Ja!

 5. Sara säger:

  Hoppas att kursen var bra! Jag var på din utställning på Tekniska Nämndhuset idag, det var otroligt fint (jag kunde trist nog inte komma på vernissagen). Ett flertal av målningarna hade jag inte sett innan, det var verkligen kul att se dem. Bra jobbat! :)

 6. Titti säger:

  Hej, jo det var väldigt bra. Ska skriva lite om det i morgon. & Tack för att du kollade in utställningen. Synd bara att vi inte sågs. Ha det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.