Hur ska du ha det, människa?

Nu har jag prövat och det är redan tråkigt att bara blogga två gånger i veckan. Visst, jag har fått allt det där som jag önskade mig. Sinnesro och möjlighet att tänka på annat och att göra annat. Måleriet och konsultandet har fått verkligt FOKUS. Jag har bottnat och står stadigt i det jag håller på med. Känner mig stark och motiverad. Bra så.

Men GAH.

Det hinner hända mycket mellan inläggen och jag har svårt att hitta motivationen att berätta om sådant som redan är över och förbi. Som om ny internationell utställning, intressant Tisdagsklubb på Konstnärshuset, fotosession, slutförda målningar och påbörjade målningar. Om den där väntan på beskedet.

Det är som att störas av felinställda rödljus när man är ute på en favoritpromenad.

Nu ska jag inte bli en gnällspik/velpotta. Fortsätter som jag har sagt fram till och med helgerna i alla fall. Kanske vänjer jag mig. Kanske växer det fram något nytt som känns mera rätt. Positivt är i alla fall att lusten finns.

Sedan återstår det viktigaste: att ha en blogg som känns vettig och intressant för dig att läsa.

Ha en trevlig helg!

IMG_2772

Publicerat i Denna blogg, Insikter, Skrivande | 4 Kommentarer

4 Responses to Hur ska du ha det, människa?

 1. Marianne säger:

  Varför inte fortsätta som förut och fylla på dagar däremellan när du har lust eller har något du vill berätta? Som att bjuda på en extra karamell…

 2. Titti säger:

  Tack! Tänkte så men det blir inte av med det där spontana. Inte än i alla fall.

 3. Hans Westlund säger:

  Tror du ska gå tillbaka till det du hade. Man ska göra det som är roligt och inte sätta upp regler för sig själv som är hämmande. Dessutom är kortare inlägg roligare att läsa än långa. Tycker jag i alla fall. Själv har jag haft en kort period av inaktivitet i min blogg men det beror på att det inte funnits mycket att skriva om. Det är ju så ibland. Lycka till med vilket beslut d än tar.

 4. Titti säger:

  Tack Hans. Jag blev ju aldrig trött på bloggandet. Skriver mer sällan för att få tid/saker att hända på andra områden. Nyttigt att få lite distans. Ser fram emot dina fortsatta blogginlägg. Visst kan det bli lite händelselöst i perioder. Konstnärskapet och livet är ju inte bara en radda intressanta händelser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.