Favoritmålarvägg

Jag har flera målarväggar. Både hemma och i studion. Väggar som jag häftar fast dukarna på och sedan bearbetar. Det är så jag huvudsakligen arbetar. Drämmer till dem som i en krigsdans, nyanserar finstämt eller fjösmålar på i stunder då jag fegar.

Det är ett flexibelt system att måla direkt mot väggarna istället för att använda staffli. Det passar mig väl och långväggen i studion är min absoluta favorit i sammanhanget. Där kan jag välja att enbart ha någon enstaka målning uppe för att helt koncentrera mig på den. Eller låta en specifik målning coacha en annan. Men väggen är också så stor att jag kan fylla den både på bredden och upp till taket när jag vill få koll på hur ett gäng pågående målningar funkar ihop.

Favoritväggen finns där som ett naturligt centrum för mina tankar och känslor. Också när jag gör annat än målar lever jag med den. Lite udda kanske men jag har nog ett förhållande med den där väggen.

Titti vid målarväggen.jpg

   Foto: Göran Arvidson

Publicerat i Måleri, Studion | 4 Kommentarer

4 Responses to Favoritmålarvägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.