Vad gör du med mig NYC?

Van och förberedd på det mesta faller jag ändå direkt och pladask för det lättaste av alla förförelsetricken. Visste att vädret skulle bli ok men här var alldeles soligt-klart-välkommen-och-promenera-så-länge-du-orkar-väder när jag kom. Då är det bara att slänga sig ut och uppleva det som kommer emot en. Det är love, pure love att möta den här stan igen och jag lär knappast tröttna den här gången heller.

Fotografierna nedan är från fönstret till mitt rum och den sista bilden från en husvägg i närheten.

Ha en skön helg!

IMG_2470     IMG_2478

IMG_2473     IMG_2488

Publicerat i Inspiration, New York | 4 Kommentarer

4 Responses to Vad gör du med mig NYC?

 1. Sara säger:

  Det låter riktigt härligt, hoppas resten av din vistelse blir lika tilltalande! :)

 2. Titti säger:

  Tack. Jag har det bra här. Söker inget maxat egentligen. Grejen är att VARA HÄR.

 3. Els-Maj säger:

  Kan se dig knalla runt med ett leende på läpparna, underbart!

 4. Titti säger:

  Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.