Tankar, utställningar och avtal

Trodde det skulle bli en lugn period fram till nyår vad gäller planering av utställningar men det känns som skarpt läge. Jag måste tänka till kring kommande alternativ. Hur högt jag ska lägga ribban och vilka puckar jag ska gå på.

Riktigt viktig är den kommande separatutställningen under våren här i Stockholm. Inget kommer med i programmet som kan störa förberedelserna inför den. Det är den utställningen jag målar för nu både praktiskt och mentalt. Målningarna jag kommer att visa skiljer sig från det jag hittills har ställt ut och själv tycker jag att ribban ligger klart högre än tidigare.

Men sedan … Sitter just nu och går igenom några olika avtalsförslag. Bedömer riskerna att kliva fel. Känner mig redo att lämna vissa spår för att pröva nya. Tror det är viktigt att våga säga ja till möjligheter. Och att våga säga nej till andra trots att de låter bra.

Tänker att mina val ska ge lust till måleriet. Att om de gör det så kommer det att bli bra. På något sätt.

IMG_2255 vald

Publicerat i Måleri, Utställningar | 8 Kommentarer

8 Responses to Tankar, utställningar och avtal

 1. Marianne säger:

  Låter som angenäma våndor :)

 2. Titti säger:

  Inga våndor alls! (:

 3. Det tror jag på – att gå på lusten. Gör man det, då blir det bra i längden.

 4. Titti säger:

  Ja och inte vara rädd för att det blir lite fel på vägen.

 5. Precis, ingen väg är spikrak. Har man möjlighet att välja det lustfyllda så – go for it!
  Sen kan jag ha svårt att skilja min inre lust från det mest givna alternativt enligt omvärlden eller mig själv.

 6. Titti säger:

  Visst är det som du skriver och vi går någon slags balansgång mellan omgivningen förväntningar/förslag och egna mål/val. Tack.

 7. Sara säger:

  Det låter lite klurigt, men samtidigt roligt. :) Lycka till med dina val!

 8. Titti säger:

  Tack Sara. Det faller nog på plats. (:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.