Söndag i Central Park

Det blev en skön och lång söndag i lätt slow motion. Efter brunch på Spring Street åkte jag till Midtown. Tittade jag på en hel del konst och hann med både Whitney och MoMa. Tyckte det var lika bra att passa på när jag ändå var där uppe. Strosade omkring med en kravlös ta-in-det-du-gillar-och-skippa-resten-attityd. Njöt eftersom jag gillar båda ställena men också för att jag såg mycket som väckte mitt intresse. Pricken över i:et för en riktigt traditionell New York-söndag blev ändå timmarna i Central Park. Jag hade tänkt hoppa över höstlövsbilder i bloggen men man kan ju ändra sig. Det var vackert som på bästa höstdagen nämligen. Och så pass varmt att man kunde stanna länge utan att börja frysa.

Man kan ha varit hur mycket som helst i Central Park, söndag och vackert väder gör det ändå till en hit.

IMG_2682     IMG_2663

IMG_2660     IMG_2689

IMG_2674     IMG_2685

Publicerat i New York | 6 Kommentarer

6 Responses to Söndag i Central Park

 1. Big säger:

  Tänker du besöka Guggenheim?

 2. Minna säger:

  Tack för bilderna! Fina höstfärger också i storstan!

 3. Titti säger:

  Big – Nej. Är mer för de andra två om det inte råkar vara någon alldeles speciell utställning där.

 4. Titti säger:

  Minna – Ja. Jag tycker om den här stan vad det än är för väder men denna gången har det varit överrasande höstvackert. I dag riktigt varmt = vinterkappa av.

 5. Minna säger:

  Ja. Av nån andledning passar NYC bra i svartvitt, så också de mindre soliga och färggranna dagarna ser bra ut. Och hela det färggranna livet, händelserna och människorna ger sin speciella färg. :-)

 6. Titti säger:

  Det stämmer bra det! Fint sagt. Nu börjar min sista timme här för denna gång. Har snabbpackat och stänger nu ner datorn. Ska ta en avslutande runda i China Town runt hörnet. Vi hörs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.