Fyra dagar kvar och jag packar redan!

Detta måste vara ett rekord för här håller jag på och packar inför New York-resan.

Är det bara möjligt så reser jag annars med lätt bagage och jag BRUKAR packa i sista stund. Och ska jag till New York på bara några dagar så är det min vana att resa DIT med helt tom kappsäck. (Resväska tar jag ändå med för fast jag inte tänkt handla något speciellt så har väskor en förmåga att bli proppfulla i den stan.)

Så vad packar jag?

Jo, jag har gjort i ordning ett för-kvällar-på-toaletten-kit. Skurit dukar, plockat ihop färg och valt ut några penslar och pennor som ska få följa med. Ett riktigt önskekit för sena kvällar på hotellrummet där toaletten har det bästa ljuset för måleri.

Jag vet vid det här laget att planerna på målarfri tid där borta brukar spricka redan första eller andra dagen. Istället för att springa iväg och köpa nytt material har jag denna gång med mig det jag behöver. Ja, skiva också att tejpa upp målarduken på. Och målartrasor.

Det viktiga alltså.

IMG_2440

Publicerat i Inspiration, Måleri, New York | 10 Kommentarer

10 Responses to Fyra dagar kvar och jag packar redan!

 1. Minna säger:

  Fint! Jag väntar på att få följa dina intryck via bloggen! Ha en lyckad resa!

 2. Titti säger:

  Tack Minna. Kommer att blogga på ungefär som vanligt. Ha det bra.

 3. Lena säger:

  Ja, en toalett kan användas till mycket..Ha en skön, inspirerande resa!

 4. Roligt att du målar på dina resor! Jag brukar tycka att intrycken är så många, så jag har fullt upp med att bara vara. Kul också att du hittat en plats som fungerar för måleriet. Kreativt!
  Använder du olja på resan eller akrylen som torkar fortare?

 5. Titti säger:

  Lena – Det är bra ljus där … + handfatet har en bänk omkring sig som jag gör till målarplats. Tack, Lena!

 6. Titti säger:

  Maria – jag målar så här bara när jag reser själv. Det blir mycket intryck för mig också men även om jag är iväg hela, långa dagar så kanske jag inte vill gå och lägga mig på direkten när jag kommer tillbaka. Då är det perfekt att måla lite. (det får bli akryl ). Reser jag i sällskap så umgås jag nog hellre.

 7. Oki! Trevlig resa!!

 8. Titti säger:

  Tack!

 9. Sara säger:

  Bra med framförhållning, och jag blir inspirerad av att se ditt lilla resekit! :)

 10. Titti säger:

  En sällsynt framförhållning i det här sammanhanget. Beror kanske på att jag längtar så fruktansvärt. Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.