Dreamin’ Of You

Det var länge sedan jag hade någon musik i bloggen trots att musiken finns med mig varje dag. Tycker inte det är så mycket som passar här och jag har inte varit på konsert heller som har varit något att skriva om. På måndag ska jag dock gå på Ed Harcourt. Det ser jag fram emot.

Som jag tidigare har berättat lyssnar jag ofta på Bod Dylan när jag målar. Inte bara på honom men ändå regelbundet och mest av alla. Han har en nervig nakenhet och äkthet i sin musik som ger mig rätt typ av vibes när jag ska måla. Därför får det bli en Dylan-låt i dag.

Med en lite udda video. Klicka vidare till YouTube.

Publicerat i Musik | 4 Kommentarer

4 Responses to Dreamin’ Of You

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.