Det har förändrats

Tiden går och livet förändras. Kanske märker man inte någon markant skillnad i och med att förändringen kommer stegvis men tittar man efter ordentligt så är en hel del annorlunda än vad det var för ett tag sedan.

Så är det med konsten på gatorna och så är det med den egna tillvaron. Man kommer till en punkt då man plötsligt ser något nytt i ens bild. Med tanke på kommande projekt & utställningar vill jag ha mera tid för måleriet. Jag känner det starkt. Alltså vill jag göra något åt det. Tyvärr finns det inte mycket tid att ta av. Därför har jag bestämt mig för att dra ner på bloggandet. I alla fall ett tag. Inte för att jag är trött på det eller ens för att jag har bloggtorka utan helt enkelt för att måleriet är viktigare. Istället för att skriva varje dag tänker jag mig att blogga några gånger i veckan.

Vi får se vad det blir. Stänger man en dörr så brukar någon annan öppnas.

Och en sak till. Jag har tagit bort bloggen från alla rankinglistor.

För att komma till den – besök antingen direkt på http://www.tittihammarling.com/blogg eller få inläggen genom att följa http://www.facebook.com/tittihammarlingart eller http://www.twitter.com/tittihammarling

Hoppas att du vill fortsätta läsa och kommentera. Tack så här långt!

IMG_1633     IMG_2498

Publicerat i Denna blogg, Måleri, New York, Skrivande | 9 Kommentarer

9 Responses to Det har förändrats

 1. Mats Lindfors säger:

  Det är alltid roligt att läsa dina blogginlägg. Men varje dag kanske blir för mycket för dig? Kan förstå det. Men Twittrandet då? Det upptog alldeles för mycket tid för mig en gång i tiden, så jag upphörde med det. Att skriva på bloggen är i stället avkoppling och ger mig en nöjd känsla. Det är också utvecklande för egen del. Men tre, fyra gånger i veckan brukar det bli för mig. Kan tro att det är lagom för läsarna också. Ska man vara toppbloggare så ska man skriva tre, fyra gånger om dagen. Men då skulle nog inte mycket annat bli gjort.

 2. Titti säger:

  Tack. Du är klok som alltid. Det är bara roligt med bloggen men just nu känner jag att jag vill fokusera ännu mer på måleriet. Och måleriet kommer i första hand så valet är lätt. Jag vill/kan inte riktigt dra ner på något annat. Vad gäller twittrandet så är positivt för mig. Jag är inte mera aktiv än jag känner för och det tar inte mycket tid.

 3. Sara säger:

  Jag kan förstå att det blir mycket med blogginlägg varje dag, det är därför jag själv helt enkelt skriver när jag känner att jag har tid och lust. Hoppas att det känns rätt och fungerar bra, vad du än bestämmer dig för framöver. :)

 4. Titti säger:

  Tack. Det känns bra. Bloggen har inte varit betungande för mig men nu har jag några viktiga projekt framför mig som jag vill fokusera på helt och fullt. Jag ändrar därför på balansen i det jag gör innan det hunnit bli något problem. Man har bara plats för ett visst antal tankar och känslor.

 5. Minna säger:

  Jag kommer också att sakna ditt blogg, men hoppas att få höra av dig ibland i alla fall. Jag har också undrat hur du hinner med allt: 2 tidskrävande jobb (konsult och konstnär) plus allt det andra som du aktivt håller på med. Har tänkt om ditt dygn har flera timmar än mitt. Lycka till i nya viktiga projekt!

 6. Titti säger:

  Jo, jag kommer att skriva ibland. & Hinner med gör jag för att jag arbetar mycket och för att jag är rätt energisk. Nu blir det en krävande tid framöver men det är något jag väljer aktivt och ser fram emot. & Jag ser mycket fram emot en fortsatt kontakt med dig!

 7. Minna säger:

  Jag med! :-).

 8. Eva säger:

  Låter vettigt! Såg ett inlägg från dig förut där du skrev att du ska blogga på onsdagar och lördagar, (hittar inte det nu…?), men vilken bra idé! Har inte hört någon annan ha bestämda bloggdagar så det ser jag fram emot att följa.
  Själv har jag just lovat mig själv att lägga upp en ny bild, (foto eller måleri), i min blogg varje dag året ut. Tvärtom alltså ;-)

 9. Titti säger:

  Jag skrev det där om onsdagar och lördagar på http://www.facebook.com/tittihammarlingart tidigare i dag. Huvudsaken är väl att hitta en rytm som passar med det man vill säga och att det funkar med resten av livet. Jag har tyckt om det dagliga väldigt mycket så lycka till med dina bilder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.