Vatten för framtida fantasitorka

Här rustar jag för framtiden! Som jag berättat har jag haft ett överflöd av intryck och idéer ett tag. MEN. Nu är jag i en efterföljande rolig fas. Antar att allt som farit runt i skallen och upplevts som störigt håller på att falla på plats. Ett efter annat. Väl där på sina platser kan intrycken börja påverka det undermedvetna. Oväntade kopplingar görs och vips: Upp poppar konkreta motividéer. Just nu samlar jag dem tacksamt och systematiskt för kommande projekt. Samtidigt är det också som att bunkra vatten inför framtida torrperioder i fantasins landskap.

Lite förberett och konstruerat men ändå. Vatten är alltid vatten.

IMG_0652

Publicerat i Inspiration, Processen att skapa | 4 Kommentarer

4 Responses to Vatten för framtida fantasitorka

 1. Hans Westlund säger:

  Det är bra att ha en källa att ösa ur ;)

 2. Titti säger:

  Ja + bra att en del motiv får ligga och gro. Tack!

 3. Mats Lindfors säger:

  Tror dock inte att du kommer att få någon torka. Men de intryck som inte håller kommer att falla i glömska. Och det som är viktigt kommer att poppa upp till ytan. Så tror jag att det fungerar. Men det gäller att vara lyhörd för sina inre signaler.

 4. Titti säger:

  Hej, jag har fått flera idéer från mina egna bilder, gjort kopplingar och sett saker som jag inte gjort tidigare. Allt kommer jag säkert inte att använda men just nu känns det bra att samla det som kommer till mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.