Vardagen makes me happy

Det fortsätter hända mycket trots att jag rensat, avstått och tackat nej till olika möjligheter för att få ett program som jag kan gå i takt med. Vardagen gnistrar och trudeluttar helt enkelt! Tackade exempelvis ja i går till en samlingsutställning hösten 2011 med ett tema som passar mig perfekt. Tackade också ja till en konstföreningsstyrelse som vill komma på besök i studion i november.

Just i dag får jag besök av Åke Arph, som varit min bästa-lärare någonsin och som jag målat för i många år. Numera är vi kollegor och vänner men det är få personer jag är så trygg med på ett konstnärligt plan och vars språk jag tycker mig förstå som hans. Trots att tiden har gått sedan jag målade aktivt för honom har ingen kommit att bli en bättre mentor för mig än Åke. Dagen är därför en given hit.

Tycker annars att jag får kämpa med måleriet. Tack och lov stör det mig inte. Det är bara att fortsätta. Mentalt är jag inställd på en tid av produktion och koncentration. Har ingen utställning innan januari så jag kan verkligen landa i min målarvärld nu och ägna mig åt de utmaningar som kommer i min väg.

Vardagen med sin färgrikedom makes me helt enkelt happy.

IMG_1702

Publicerat i Konstnärer, Måleri, Studion, Vanliga dagar | 4 Kommentarer

4 Responses to Vardagen makes me happy

 1. Eva säger:

  Underbart med färg på fingrarna, det gör mig alltid lycklig när det inträffar :)

 2. Titti säger:

  Håller med. Fast jag har det så gott som dagligen så blir jag ändå lycklig av det.

 3. Åke säger:

  Titti. Målerit är helt fantastiskt. Uppbyggnad, färg och innehåll har otroliga dimensioner. Vill tacka för den inspiration som jag fått vid dagens besök i ateljén. Hälsningar Åke

 4. Titti säger:

  Tack Åke. Jag blev själv verkligt inspirerad och också stärkt i det jag håller på med. (flyttade kommentaren hit, den hade hamnat tillbaka i tiden). Allt gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.