Fredagsgodis

Ok. Fredag är väl ingen allmän godisdag men inget hindrar att man tar och gör en till det. Unnar sig något litet extra. Stoppar in en slant i automaten och plockar ut en liten sötma-boll för att göra dagen till något extra.

Jag har inte ett enda möte i dag. Betar av sånt som jag måste få gjort för att sedan i lugn och ro kunna arbeta länge med några specifika målningar. Jag är riktigt sugen på att få komma i gång. Som godissugen ungefär. Det står nämligen några målningar här i studion som jag är nästan klar med. Men inte riktigt. The final touch saknas. I går när Åke var här talade vi om dem och jag fick några idéer som jag nu vill testa. Som jag tror kan leda mig till något slags punkt för måleriet på just de dukarna.

Den känslan är bland de allra bästa i hela konstnärskapet, tycker jag.

Hoppas du får en trevlig fredag. Någon liten sötma-boll som kommer i din väg, kanske?

IMG_1244

Publicerat i Inspiration, Konst, Måleri | 6 Kommentarer

6 Responses to Fredagsgodis

 1. Sara säger:

  Det låter som en skön fredag, lycka till med måleriet! Min fredag kommer främst att tillbringas med lite roliga teckningsprojekt.

 2. Titti säger:

  Tack Sara. Låter finfint med teckningsprojekt också.

 3. Lena säger:

  Hej.Mitt fredagsgodis får jag ikväll på Wasa teater! Skall se pjäsen Utrensning med en riktigt god väninna och är full av förväntan.Trevligt veckoslut!

 4. Mia säger:

  Tack för inspiration!:) Skiter nu i städningen o sätter mej o målar istället!
  Ha en trevlig helg, Titti!

 5. Titti säger:

  Lena – Wasa teater med väninna blir säkert toppen. Trevlig kväll & helg!

 6. Titti säger:

  Mia – varsågod! & Kul med målandet. (Mycket bättre än städning.) (: Trevlig helg till dig också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.