Dagen före Parisresan

I morgon flyger jag till Paris. I dag är det därför en del pyssel och förberedelser inför helgens utställning, som jag ska delta i där. Jag tänker ändå hänga vid studions målarväggar så mycket som möjligt under dagen. Ägna mig åt pågående projekt och ge mig koncentrerad arbetsro. Sedan blir det inte målat på några dagar.

Idéerna fortätter att komma. Förutom helt nya spår ger mina egna bilder lite överraskande nytt att ta fasta på. Det kan vara delar i målningar jag har gjort eller fotografier jag har tagit. Fascinerande att man plötsligt ser något nytt – motiv i motiven – i bilder som man är bekant med och har tittat på många gånger.

De kommer till en som ett slags brev. Kanske inte som ett brev på posten, men ungefär som mina Brain Letters poppade upp från till synes ingenstans.

IMG_1381

IMG_0969     IMG_0965

Tre av 44 Brain Letters, 2010

Publicerat i Måleri, Studion, Utställningar | 5 Kommentarer

5 Responses to Dagen före Parisresan

 1. Mats Lindfors säger:

  Kul att se dom små ”breven” i bloggen!

 2. Sara säger:

  Lycka till med målandet och förberedelserna idag, och ha en riktigt trevlig resa i morgon! :)

 3. Titti säger:

  Tack ska ni ha båda två. Det är trevligt med era kommentarer.

 4. Hans Westlund säger:

  Gillar dina brainletters. Perfekt titel på dem också. Hoppas jag kan investera i ett sånt när jag kommer till Stockholm, om du har några kvar förstås..

 5. Titti säger:

  Tack. Jag gjorde så många så det finns kvar av dem. Ser fram emot att ses i samband med din utställning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.