Att dela med andra

Som konstnär och som människa överlag är man på ett plan ensam i sin strävan att förverkliga sina planer & drömmar. I skapandet konkret arbetar de flesta av oss enskilt. Det blir många dagar och år alone i ateljén och över tiden avlöser erfarenheter av framgång/flyt och svarta hål varandra i mer eller mindre hanterbara mönster.

Själv har jag inget behov av att ha människor omkring mig för att få mitt vardagliga arbete att fungera. Glad är jag för det för det skulle vara trixigt att vara beroende av andra för att få till det. Jag känner mig heller aldrig ensam i det jag gör. Men SÅ jag uppskattar att kliva ur enskildheten med jämna mellanrum för att dela viktiga spörsmål och upplevelser med kollegor och andra, som också har intresse för konst och konstnärlig utveckling. Har haft några pärlor till samtal i helgen. Vilken bekräftelse och gemenskap det ger när man tillsammans ser och förstår.

Det är nog bland annat därför jag bloggar också. Jag tror på att dela med sig och på att dela med andra.

Tack till alla som läser, delar och bidrar!

IMG_0886     IMG_0887

Publicerat i Denna blogg, Förhållningssätt, Inspiration, Processen att skapa | 7 Kommentarer

7 Responses to Att dela med andra

 1. Hans Westlund säger:

  Tack själv :)

 2. Titti säger:

  Av dig har jag fått MYCKET.

 3. Sara säger:

  Jag känner verkligen igen det där, och tycker att konstkontakter genom bloggar, Facebook och andra nätverk är till stor hjälp och ger mycket stöd. Din blogg är en klar favorit. :)

 4. Titti säger:

  Tack Sara. Jag uppskattar också kontakterna via internet. Sedan är ett konstruktivt samtal face to face däremellan oslagbart. Eller hur? (:

 5. Sara säger:

  Så sant, Titti!

 6. Ja, visst är man ensam i sin strävan. Helt klart. Desto roligare när man finner forum där man kan ta del av givande tankar. Din blogg är härlig att följa, försöker läsa den när jag har en paus. Lite av ett fikarum tycker jag.
  Ha det gott!

 7. Titti säger:

  Tack Maria. Vi behöver ju både egna arbetsron och samvaron med andra. Hur och vilken balans varierar däremot så klart från person till person. Roligt att du uppskattar bloggen. Allt gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.