Till Berlin i dag

0735 nu på morgonen har förhoppningsvis ett plan lyft från Arlanda till Berlin med mig ombord. Det blir en kort visit men jag har för avsikt att hinna se en hel del konst, både inom- och utomhus vid sidan av annat jag tänkt göra. Berlin är ett centrum för bra gatukonst och jag hoppas på uppehållsväder så att jag kan fotografera det jag ser. Ska jag tro på prognosen så blir det någonting mellan klart och lite molnigt. Det låter sehr gut, tycker jag.

Utöver konsten ser jag fram emot inspiration i största allmänhet och lojt café-filosoferande i synnerhet.

IMG_1048

Publicerat i Berlin, Inspiration, Konst | 3 Kommentarer

3 Responses to Till Berlin i dag

  1. Titti säger:

    Det funkade tydligen inte med publiceringen enligt min förinställning. Därför kommer detta inlägg först nu. Har inte haft tillgång till någon dator under dagen.

  2. Sara säger:

    Vad roligt, hoppas att resan var trevlig! Hur länge ska du stanna?

  3. Titti säger:

    Jag har haft en riktigt läcker dag. Stupar dock i säng nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.