Sommarens sista dag

Det var som en sammanfattning av sommaren som gått: titta här allt jag har gett dig & så här vackert kan det vara om du öppnar dina ögon.

För ett tag sedan fick jag tipset av en bloggkollega – fotografen Mats Lindfors – att åka till Torö. Jag hade aldrig varit där och han tyckte mycket om ön. Nu är jag glad att jag kom att göra utflykten på sommarens sista dag. Det blev en perfekt avslutning och jag tar sommardoft och solvärme med mig in i september.

Mellan vanligt jobb på förmiddagen och ett kvällspass med ramarna i skrubben satte jag med Torö-besöket en mental punkt för min sommar. Nu ser jag fram emot hösten och allt spännande som den kan föra med sig.

IMG_9807     IMG_9818

IMG_9829     IMG_9830

Publicerat i Vanliga dagar | 9 Kommentarer

9 Responses to Sommarens sista dag

 1. Pingback: Tweets that mention Titti Hammarling » Blog Archive » Sommarens sista dag -- Topsy.com

 2. Mats Lindfors säger:

  Kul att se att du hittade ut dit och att dagen blev fin!

 3. Titti säger:

  Ja & tack ska du ha!

 4. Sara säger:

  Bilden på allén var ljuvlig!

 5. Titti säger:

  Vägar, alléer och dylikt blir lätt symboliska i bild. Sedan var ju vädret underbart också. Du får åka dit vid tillfälle!

 6. Mimi säger:

  Jag har också varit på Torö och fotat den här sommaren! :)

 7. Titti säger:

  Kul! Där finns mycket att fånga med kameran. Och ögonen.

 8. Med kameran kan man ibland åstadkomma bilder med stora konstnärliga värden. Alltså sådana estetiska (och andra) värden som målare skapar, kan också åstadkomma med kamerans hjälp.
  Hur ser du på förhållandet mellan foto och måleri?
  Kan du ”investera” mer av dig själv i en målning, jämfört med fotografier? Eller jämfört med ”junk art”, upphittade föremål etcetc ?

 9. Titti säger:

  För egen del är måleriet min profession och fotandet min hobby. Av den anledningen investerar jag mycket mer i mina målningar än i fotandet. Det skulle dock med lätthet kunna förändras om jag tog mig an fotandet som annat än den kravlösa lek det är i dag. Bildmässigt – när jag betraktar kan jag både i måleriet och iinom foto uppleva de stora konstnärliga värdena som du talar om. Jag tycker mycket om fotokonst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.