Några av mina personliga favoriter

Jag gick aldrig hela varvet på mässan och missade därför mycket sevärt. Några personliga favoriter från det jag hann uppleva är följande verk av Annika Thörn Legzdins, Ann-Sofie Halvarsson och Claes Ulvesten (del av verk). Det är foto, oljemåleri och glas i den ordning de visas här.

Det är lite märkligt att tillbringa fyra dagar bland 190 kollegors arbeten utan att titta på allt. Men så blev det och de positiva konsekvenserna är att jag lämnar mässan bakom mig utan att vara övermätt på intryck. Det är bra just nu för jag ska vidare. Veckan bjuder på flera fräcka utmaningar som jag vill vara 100 koncentrerad på.

Återkommer till utmaningarna och hoppas att du får en prima vecka!

IMG_0921

IMG_0913     IMG_0911

Publicerat i Konst, Konstnärer, Utställningar | 6 Kommentarer

6 Responses to Några av mina personliga favoriter

 1. Mats Lindfors säger:

  Såg du det abstrakta måleriet som en kvinna som satt i rullstol hade gjort? Det var bilder från golv till tak. På något sått har det fastnat och jag skulle vilja se det en gång till. Men jag minns inte ens hennes namn.

 2. Titti säger:

  Nej, tyvärr. Jag vet inte. Kanske du kan hitta det om du går in på http://www.kistamassan.com/events/hostsalongen2010/medverkande-foretag

 3. Lasse säger:

  Gillade dina brain letters och hela montern var proffsigt gjord. Det var kul att se.

 4. Titti säger:

  Tack så mycket Lasse.

 5. Mats Lindfors säger:

  Tack, men nej, jag hittar henne inte där. Det borde ha varit förstoringsbara bilder där.

 6. Titti säger:

  Jag ska höra mig för. / Någon läsare som vet?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.