Jag byter Stockholmsgalleri

Efter fyra separatutställningar på samma Stockholmsgalleri kom jag till ett läge där jag ville hitta ett nytt. Efter ett grundligt researcharbete valde jag ut två som jag tyckte skulle passa allra bäst. Flera alternativ fanns klara på en shortlist ifall det inte skulle gå vägen med de top two. Men se, det gjorde det. Det blev Galleri Lorentzon och jag kommer att ha min första utställning där i maj 2011. Happy, happy och jag ser mycket fram emot att samarbeta med Urban Lorentzon.

IMG_9905

Efter en kväll på stan i går med goda vänner

Publicerat i Konst, Måleri, Utställningar | 5 Kommentarer

5 Responses to Jag byter Stockholmsgalleri

  1. Pingback: Tweets that mention Titti Hammarling » Blog Archive » Jag byter Stockholmsgalleri -- Topsy.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.