Ett skenbart lugn?

Att-bocka-av-listan har antagit vanliga proportioner igen. Det betyder inte att den är kort men den är klart mer hanterbar än för några dagar sedan. På onsdag nästa vecka börjar jag göra i ordning och hänga målningar i monter C:06 på Kistamässan. Fram tills dess finns det varje dag utställningsrelaterade uppgifter att utföra. Så klart.

Ändå. Jag vaknar med ett lugn. Känner att dagen ger utrymme för koncentration på andra saker. Tror att jag har läget under kontroll.

Stannar hemma och målar. Vill inte ens lägga tid på att åka in till studion. I går kväll kom jag att kolla på några akrylmålningar som jag gjorde på toaletten om kvällarna senast jag var i New York. Tyckte inte att de var nåt vidare när jag kom hem men nu såg jag någon slags potential i dem. Ska arbeta vidare på dem med olja nu och sedan får jag se vad dagen för med sig.

IMG_8929  

  Detta var definitivt ett skenbart lugn

Publicerat i Måleri, New York, Utställningar | 2 Kommentarer

2 Responses to Ett skenbart lugn?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.