Den allra bästa moroten

Jag är ofta i kontakt med ranchen i Pryor Mountains och följer dem i tankarna mer eller mindre dagligen. Landskapet, hästhjorden och alla upplevelserna i det ödsliga indianreservatet har satt sig i mitt sinne för alltid. I Att välja en annan väg berättade jag om hur årets planerade resa tyvärr blev avbokad och i En helare människa om min längtan att få komma tillbaka dit. Att leva riktigt cowboy-liv är nämligen bland det bästa jag vet.

Och nu är det bokat och klart. I april 2011 blir det en veckas Horse Drive på klassiskt vis. Det är nog den allra bästa moroten jag kan ge mig själv för att komma igen efter olyckan i juni. Ja, den bästa moroten överlag i livet också.

Nu blir det jobb och träning!

IMG_2247

Publicerat i Hästar, Western, cowboys & indianer | 4 Kommentarer

4 Responses to Den allra bästa moroten

  1. Bra. Morötter är viktiga. Tack för påminnelsen. Häftig morot du har. Cowboylivet ser riktigt skitigt och jordnära ut :) Dina foton ger mig en hel del doftupplevelser.

  2. Titti säger:

    Jo, det där med morötter måste ju vara individuellt. För mig är just denna häftig. Och ja, cowboylivet ÄR skitigt, slitigt och jordnära men också helt fantastiskt. Tack!

  3. Sara säger:

    Åh, vad härligt att det ändå blir av så pass snart! :)

  4. Titti säger:

    Det är bara höst och vår som den typens långa horse drives ordnas. I alla fall som ”turister” kan medverka i. Kul – ja!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.