Bakom kulisserna

Först i dag ska jag gå igenom mässans alla utställningsgångar och då ska jag förhoppningsvis få några representativa fotografier att visa dig. Jag har stått själv i montern hittills och har endast gjort några utflykter till caféet för att handla kaffe & smörgås och då snabbt sett det som ställs ut på vägen. Min bild av salongen är därför snäv. Jag ser mest C-gången och människorna som kommer dit. Det jag hör från andra är att det är bättre än i fjol och många verkar väldigt positiva. Mina egna omdömen måste jag dock vänta med.

På mornarna, när jag kommer till mässan, går jag in bakvägen och passerar en stor förrådshall där det bland annat ligger monterskärmar i stora högar. Där har jag stannat och fotat.

Det är alltså som det brukar … jag trivs bra och hittar intressanta saker bakom kulisserna. I dag ska det dock bli skärpning. Jag ska kolla ordentligt på hela mässan innan besökarna strömmar till. För i dag är sista dagen.

IMG_0865     IMG_0868

Publicerat i Insikter, Utställningar | 4 Kommentarer

4 Responses to Bakom kulisserna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.