Kilramar & bokbidrag nr 2

Ok, ok. Jag vet att det blir en intensiv helg för jag måste prestera. När helgen är över ska jag ha kilramat ett gäng målningar och mitt bokbidrag nr 2 på kort tid ska vara klart för inlämning.

Det är lugnt egentligen. Jag har koll på läget och behöver inte stressa. Det är bara att göra det jag har planerat. Så – inga utflykter, vernissagebesök eller bara-låta-tiden-helgrulla-iväg-fasoner. Inget njutande i solen på altan heller. Ingenting som kan distrahera mig från helgens uppdrag.

Men lite belöning är däremot alltid bra. Jag ska lyssna på ett urval Bob Dylan-CDn medan jag arbetar. Det får mig alltid att bli konstruktiv och på G. Och i kväll ska jag ut på stan, äta en god middag och rulla längs med någon gata.

Höll på att glömma. Dina kommentarer tar jag gärna del av.

Vad har du för tankar kring konst i dag?

IMG_9797

Publicerat i Konst, Måleri, Projekt, Skrivande | 8 Kommentarer

8 Responses to Kilramar & bokbidrag nr 2

 1. Lena Ohlén säger:

  Min helg ska också ägnas åt konst. Min man tycker att jag sitter för länge vid datorn och frågade nyss: Ska du inte gå snart till ateljén. Det är skönt att få support. Idag ska jag drömma stora fantastiska tankar om framtiden samtidigt som jag målar.

 2. Titti säger:

  Då kan vi tänka lite extra på varandra i dag! Hoppas det går bra för dig.

 3. Sara säger:

  Mina tankar kring konst idag kretsar mest kring tonkonst (ska på konsert ikväll), men känner mig samtidigt sådär till bristningsgränsen kreativ så att jag blir handlingsförlamad. Underligt sådant där.

  Lycka till med kilramandet, och ha en trevlig kväll!

 4. Titti säger:

  Tack. Kul med konsert men låter lite jobbigt att vara sådär kreativ men inte få utlopp för det. Du får öppna kran lite försiktigt. :)

 5. Jag pysslar med mina målningar inför kommande utställning. Valde bort (i senaste laget) en målning till fördel för en äldre. Helheten blir bättre, men kanske inte brukligt att ställa ut målningar om igen? Det är vad som snurrar i mitt huvud. Hoppas du haft en bra arbetsdag.

 6. Titti säger:

  Jag sitter och arbetar på mitt bokbidrag. Det har gått bättre än jag förväntade mig. Har snart jobbat igenom texten så att jag är nöjd. Sedan får den vila tills i morgon för ny bearbetning. Spännande med utställning. Det är ju inget fel på äldre målningar. Finns det inga regler för när de ska vara gjorda så spelar det ju ingen roll. Helheten är viktig. Lycka till & Tack!

 7. Tack själv Titti! Vilken produktiv dag du verkar haft.

 8. Titti säger:

  Nu ska jag bara se om en kritisk läsare också tycker att bokbidraget håller. Det får jag snart veta. I övrigt är jag klar för i dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.