En helare människa

Då har jag kickat igång hästlivet igen. Det handlar inte om att våga sätta mig på en häst igen eller så. Jag är trygg och bekväm med både hästar och ridning. Det handlar om att välja ett LIV med hästar och ridning. Med allt vad det innebär. Om möjligt säkrare för huvudet och med mer träning men annars helt och fullt.

Det jag längtar efter är att få driva hästar och att leva cowboy igen. Jag trivs med allt det andra också men kärnan i min längtan är att vara i Pryor Mountains och att få sträcka ut i en galopp vid en hästhjord som jag ska driva med cowboys i dagar.

Att respektera den längtan gör mig till en helare människa.

IMG_2234

Publicerat i Hästar, Insikter, Western, cowboys & indianer | 4 Kommentarer

4 Responses to En helare människa

 1. Sara säger:

  Vad härligt att du tillåter dig själv att känna längtan på det där härliga sättet! Det låter som en slags förälskelse. :)

 2. Titti säger:

  Sara, förutom människor jag tycker mycket om så har jag några passioner som höjer sig långt över andra intressen: måleriet, hästlivet och New York. Någon slags kärlekar är de alla tre.

 3. Lasse säger:

  Drömmar kan ge mycket styrka. Du planerar att resa dit igen?

 4. Titti säger:

  Tack! Så är det. På båda punkterna. Vad gäller att driva hästar så hoppas jag på nästa vår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.