Beslutet

Kan jag göra ett bra vildhästprojekt i mitt måleri utan att själv ha hästar omkring mig?

Ska jag sluta rida och med det stänga dörren till något av det mest betydelsefulla i mitt liv?

Är det försvarbart och alls vettigt att fortsätta?

Sedan olyckan i juni har jag inte suttit på hästryggen en enda gång. Jag fick tidigt tydliga direktiv om att sluta med ridningen med tanke på de skador jag fick. Hjärnskakningen har också gjort att jag självmant har avstått från hästlivet.

Det är ett beslut jag har dragit på. Lägga av eller fortsätta?

Först slog jag bara ifrån mig. Det var otänkbart att sluta. Sedan har jag pendlat från och till hela sommaren. Saken är den att det är svårt att rida halvdant. Jag är inte intresserad av att safe-rida på en 20-meters volt, som jag kanske skulle behöva göra. Jag vill till Prior Mountains igen och driva hästar.

Beslutet fattade jag sent i går.

Jag sätter mig på hästryggen igen i kväll.

IMG_4290

Publicerat i Hästar, Måleri, Western, cowboys & indianer | 12 Kommentarer

12 Responses to Beslutet

 1. Nathalie säger:

  Man ska bara sluta om man a. dör eller b. verkligen vill.
  Kör på :)

 2. Titti säger:

  Nathalie, det känns bra nu när jag har bestämt mig!

 3. Mia säger:

  Ja! Tror att man känner när det är dax att sluta. Råden man får spelar nog inte så stor roll. Man får ju bara inte glömma bort att man lever bara en gång och var sak har sin tid. Jag har själv ändrat mitt liv lite på hästfronten. Jag rider inte unghästar längre.

 4. Titti säger:

  Mia, du vet precis hur det är och har din egen erfarenhet. Den här gången har jag lyssnat på en del av de råd jag har fått men beslutet var helt och hållet mitt eget. Jag kommer att få träna hårdare för att kunna göra det jag vill men är beredd att göra det. Tack.

 5. Els-Maj säger:

  Bra Titti, oavsett hur du hade beslutat hade jag naturligtvis tyckt att det var bra för att det är ditt eget beslut, men jag tror att det här är bra för dig, mitt stöd, mina tummar och en lyckokram får du från mig!

 6. Titti säger:

  Så fint sagt av dig Els-Maj. Det behöver jag inte kommentera vidare. Stort tack ska du ha.

 7. Big säger:

  Hur gick ridningen ikväll?

 8. Titti säger:

  Över förväntan. Låter kanske lite lustigt för den som inte rider men hästarna känner in oss människor på ett mycket finstämt sätt. Min häst i kväll gjorde det lätt för mig. Vi hade nog båda roligt.

 9. Mia säger:

  Visst är det härligt!:) Red själv i kväll. (Skönt att bromssäsongen är över.) Eftersom du målmedvetet har bestämt dej, så kommer det naturligtvis att gå bra. Med viljan kan man ju flytta berg!;) Lycka till!

 10. Titti säger:

  Ja, det är härligt.:)

 11. Sara säger:

  Vilket bra val, och vad härligt att höra att det gick bra! :)

 12. Titti säger:

  Ja, det där lilla första steget gick bra. Tack, Sara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.