Art of the Streets hela eftermiddagen

Efter att ha arbetat med vildhästprojektet i studion några timmar gjorde jag en inspirationstur till Söder. Där inspirerar jag mig ganska ofta men nu ville jag specifikt kolla in Art of the Streets på Kägelbanan, Södra Teatern. I två dagar pågår där ett gatukonstkonvent med ambitiöst och varierande program. Det är Riksteatern som står bakom satsningen. Om du klickar på länken och tittar en bit ner på sidan så har du en PDF-fil med hela programmet.

Jag stannade hela eftermiddagen. Tittade på några filmer och lyssnade på föredrag och konstnärspresentationer. Kollade när både kända graffitimålare och nybörjare sprayade fram sina alster.

Det är fritt inträde till alla programpunkter och man kan välja vad man vill gå på. I mitt tycke är Art of the Streets ett gediget men otvunget konvent. Det är givande för både ung och gammal om man vill lära mera om graffiti och gatukonst. Jag ska försöka hinna dit en stund i dag också.

IMG_9593     IMG_9611

IMG_9585     IMG_9606

Publicerat i Inspiration, Konst, Måleri | 2 Kommentarer

2 Responses to Art of the Streets hela eftermiddagen

  1. Pingback: Tweets that mention Titti Hammarling » Blog Archive » Art of the Streets hela eftermiddagen -- Topsy.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.