Allt fler ser det unika!

Varje dag händer det nya saker vid silon och allt fler personer får upp ögonen för projektet Graffiti Mariestad. Man kan intressera sig för graffitin i sig men det finns också samhälleliga aspekter på projektet som får en att tänka till kring möjligheter för orter ”var som helst i landet”. Vågar man så finns det mycket att göra för att engagera och profilera. Jag försöker följa projektets utveckling så gott det går här på hemmaplan. Det fungerar rätt bra, speciellt nu när media har fått upp ögonen för vad som pågår. Alla på hugget rapporterar – Svenska Dagbladet och CNN för att nämna några.

Åk till Mariestad och upplev silo-projektet på plats om du har möjlighet. Jag ska ta mig dit minst en gång till innan det är för sent. Och kan du inte så hittar du många representativa bilder på exempelvis SkaraborgsBild.

Mina tidigare bloggposter om projektet hittar du här, här och här.

Heja Graffiti Mariestad och alla som gör det omöjliga möjligt!

IMG_8656 2     IMG_9092

IMG_8640     IMG_8628

Publicerat i Förhållningssätt, Inspiration, Måleri, Projekt | 9 Kommentarer

9 Responses to Allt fler ser det unika!

 1. ida säger:

  vad intressant blogg du har! verkligen :)tror vi skulle kunna utbyta endel! kolla gärna in mina illustrationer på min blogg.

 2. ida säger:

  där är länken till min blogg :)

 3. Titti säger:

  Tack, Ida.

 4. Lasse säger:

  Tack för tipset. Stannar till nästa gång.

 5. Titti säger:

  Gör det!

 6. AnnKatrin säger:

  Hej Titti,
  Spännande det där siloprojektet skall försöka ta mig dit och titta jag med.
  Ett annat spännande projekt som går av stapeln 13 — 15 augusti är världens längsta mobila konstutställning som går mellan Forsby kalkbrott, Vingåker och Köping man startar imorgon klockan 09.00
  Gå gärna in på Kalklinbanans vänner’s hemsida och titta. Vi är 108 konstnärer som ställer ut och det är 316 konstverk som åker på kalkhinkarna. Kom gärna och titta. Vill du veta mer så mejla mig gärna så kan du få mitt telenr om du vill för att veta mer.
  Lämpligt utflyktsmål kanske.

 7. Titti säger:

  Tack AnnKatrin, låter häftigt med er utställning. Har ju tittat långt efter den där kalklinbanan när jag har åkt förbi. Tyvärr är jag upptagen med annat i morgon men tack för tipset och verkligt lycka till.

 8. AnnKatrin säger:

  Hej Titti och tack för det … utställningen pågår lördag och söndag med så där finns lite fler tillfällen att titta im intresse finns.

 9. Titti säger:

  Jag ska kolla med söndag men blir nog svårt med så kort framförhållning för egen del. Hoppas att ni får många besökare. & Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.