Sommarmarknaden

Vi är inne på sommarmarknadens tredje och sista dag här i Kristinestad. Jag har tillbringat all marknadstid i rådhusets ena sal, där min utställning äger rum. Det har varit fullt upp med det även om jag har erbjudits att gå ifrån. Ibland har jag kikat ut genom dörren, exempelvis som nedan bakom manskörens ryggar. Först nu ska jag ta en snabb repa längs med allén, som syns på bilden och upp & ner några varv på torget som ligger strax bakom.

Jag är hur nöjd som helst. För det första är jag hedrad och glad att få ha den första konstutställningen i rådhuset. För det andra kommer jag nog att bli över hundra år ifall jag får leva på alla fina möten från de här dagarna.

I dag vid två-tiden kommer folk och hämtar köpta målningar. Vid tre-tiden packar vi ihop för att sedan köra raka vägen till kvällsfärjan i Åbo.

Men före det en utställningsdag till!

IMG_8500

Publicerat i Kristinestad, Utställningar | 4 Kommentarer

4 Responses to Sommarmarknaden

 1. Päivi säger:

  Tavlan hänger på en vägg där jag kan se det från min arbetstol, jättefin. Nu ska jag känna efter en stund innan jag bestämmer mig om den ska ha en ram. Sålde brysselvåfflor så flitigt att jag inte kunde komma ifrån o säga hejdå, men ha det bra och vi hörs!

 2. Hans Westlund säger:

  Roligt att läsa att allt gått bra. Gläds med dig. Kram.

 3. Titti säger:

  Päivi: Förstod att det var full fart med våfflorna. Tack än en gång. Har precis kommit hem nu. Allt har gått så bra. Vi hörs!

 4. Titti säger:

  Hans: Tack ska du ha. Jag är fortfarande överväldigad, faktiskt. Mycket nöjd med utställningen och allt runt omkring.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.