Sista rycket inför Kristinestad & VM-final

Alla som ställer ut vet hur dagarna innan en utställning brukar te sig. Även om man har ”läget under kontroll” så är det en massa pyssel som måste fixas. Någon duk ska kilramas i sista stund, presentationsmaterial ska skrivas ut. Allt ska packas. Förutom målningarna i sig ska man ha med sig verktygslåda, affischer, banderoll, broschyrer, visitkort, gästbok och röda prickar. Med mera. Med mera.

Eftersom jag har Oscar på besök och vill ha maximalt med tid med honom så stiger jag upp TIDIGT och jobbar undan det mesta som behöver göras per dag innan det blir normal vakna-tid. Mycket går också att göra tillsammans. Jag har ju tur eftersom Oscar tycker att det mesta som har med måleriet att göra är intressant.

Helgledigheten avslutades i går med VM-finalen som höjdpunkt. Oscar har hela tiden tveklöst hållit på Spanien som favoritlag. Jag påverkades av honom efter att inte ha brytt mig så mycket och vi hade, efter lång matchs ups & downs, segersötma i ådrorna när det slutligen var dags att säga god natt.

I dag ska vi göra klart vårt gemensamma målarprojekt. Vi har några detaljer kvar på målningen och kilramar i rätt mått står på inköpslistan. I övrigt tänker vi oss att hänga på stranden – bara bada, ha picknick och njuta av sommarvädret och varandras sällskap.

IMG_8194     IMG_8217

IMG_8218     IMG_8227

IMG_8232     IMG_8235

Publicerat i Kristinestad, Utställningar, Vanliga dagar | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.