Så var det över

Nu har marknadsförsäljarna packat och dragit. Rådhuset i Kristinestad ser åter ut som det brukar och jag har tagit mig över Bottenviken i natt och sitter här i mitt målarrum och skriver som vanligt.

Utställningen är alltså över och jag kan summera.

Eftersom arrangemanget att ha utställning i Rådhuset var unikt känns det extra roligt att det blev så lyckat. Besökarantalet översteg 2 500 för de tre dagarna och nio målningar såldes. Jag kommer att bära med mig många möten och det är otaliga historier och reaktioner jag har fått ta del av!

Ett stort tack till alla som kom! Tack också till staden med nyckelpersoner för att ni gav mig chansen och för det goda samarbetet. Ni har alla bidragit till att jag nu är väldigt inspirerad att göra nya målningar.

IMG_8532     IMG_8538

IMG_8441

Publicerat i Kristinestad, Utställningar | 4 Kommentarer

4 Responses to Så var det över

 1. Elin säger:

  Grattis till lyckad utställning och härligt med ny inspiration!

 2. Titti säger:

  Tack, Elin. Och ja, jag fick en extra dos inspiration av allt vad de senaste dagarna förde med sig.

 3. Lasse säger:

  Din hemstad verkar vara ett trevligt ställe. Grattis till den välbesökta utställningen.

 4. Titti säger:

  Kristinestad är ett kärt ställe för mig och en väldigt trevlig och vacker stad. Den finns med både under Tags och Kategorier eftersom jag skriver om den ganska ofta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.