Pink – en mångdimensionell konstupplevelse

Dagen började med regn i Mariestad. Hade tänkt måla vid silon men hann bara fotografera lite där innan himlen öppnade sig. Funderar nu på att åka via där via på hemvägen också och förhoppningsvis få bättre tur med vädret då. Just nu spelar det dock inte så stor roll. Jag har kunnat följa projektets utveckling på plats och det har varit toppen.

Det som sedan följde var ett långt & innerligt födelsedagsfirande tillsammans med goda vänner. Mycket vi gjorde hade inte har ett smack med konst att göra men kvällen på Ullevi i Göteborg blev en hisnande upplevelse som tillfredsställde dagens konstbehov med råge. Jubilaren hade sedan länge planerat för Pink-konsert och jag satt som häftad vid den storslagna showen och njöt av varje sekund. The Funhouse Summer Carnival Tour är nytänkande underhållning när den är som bäst – med musik, bildkonst och akrobatik i en imponerande helhet. Pink tillhör inte mina främsta idoler men det är bara att bocka och buga inför det hon gör.

Vilken kick!

IMG_8746     IMG_8747

IMG_8770

Publicerat i Konst, Musik, Projekt | 2 Kommentarer

2 Responses to Pink – en mångdimensionell konstupplevelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.