Måleri som måleri?

Vädret gör att jag inte kan använda de fina målarställena som finns här på tomten till fullo. Det är lite som med middagsbordet på en midsommarafton. In och ut och in igen. I omgångar blir det att måla på glasverandan för att få skydd från vind och saboterande regndroppar. Och, va tusan. Allt fungerar på något sätt bara man vill. Det är måleri som måleri. Jag har gjort skitsaker hemma och jag gör skitsaker här. Jag har dragit coola penseldrag i studion och det gör jag här också. Eftersom jag vill måla en del av dagarna så målar jag. Ute eller inne. Jag hittar alltid en plats.

Det är ganska mycket prat så här i sommartider om man ska vara ledig från sitt konstnärskap eller inte. Den där frågan duckar jag för helt och hållet och går och målar istället.

Varför inte bara göra det som känns rätt? Det man kan och vill?

IMG_8899

Publicerat i Måleri | 5 Kommentarer

5 Responses to Måleri som måleri?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.