Här väntar jag på besök

Sitter hemma i målarrummet och har en av mina vanliga, tidiga mornar. Det är bara jag som är vaken och det är en lugn och trivsam stund innan dagen drar igång med allt sitt praktiska. Jag tycker mycket om att börja dagen här. Samtidigt som jag skriver och planerar kan jag låta blicken vandra mellan saker jag tycker om och mellan de målningar som för tillfället hänger uppe på väggarna.

Det luktar gott av frekvent måleri.

I dag är jag extra förväntansfull. En av mina allra käraste personer i livet kommer på besök i eftermiddag och ska stanna en vecka. Det är brorspojken på nio år som för andra sommaren är hos oss på egen hand.

Få se vad vi hittar på den här gången.

IMG_8010     IMG_8017

IMG_8019     IMG_8005

IMG_8012     IMG_7990

Publicerat i Vanliga dagar | 8 Kommentarer

8 Responses to Här väntar jag på besök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.