Här väntar jag på besök

Sitter hemma i målarrummet och har en av mina vanliga, tidiga mornar. Det är bara jag som är vaken och det är en lugn och trivsam stund innan dagen drar igång med allt sitt praktiska. Jag tycker mycket om att börja dagen här. Samtidigt som jag skriver och planerar kan jag låta blicken vandra mellan saker jag tycker om och mellan de målningar som för tillfället hänger uppe på väggarna.

Det luktar gott av frekvent måleri.

I dag är jag extra förväntansfull. En av mina allra käraste personer i livet kommer på besök i eftermiddag och ska stanna en vecka. Det är brorspojken på nio år som för andra sommaren är hos oss på egen hand.

Få se vad vi hittar på den här gången.

IMG_8010     IMG_8017

IMG_8019     IMG_8005

IMG_8012     IMG_7990

Publicerat i Vanliga dagar | 8 Kommentarer

8 Responses to Här väntar jag på besök

 1. Eva säger:

  Det låter riktigt mysigt och jag kan bara instämma i att vakna mornar innan andra vaknar är mycket trevliga. Det är ett bra sätt att vakna på och det är skönt att fånga in dagen som vaknar och att dessutom planera skapande.

 2. Titti säger:

  Ja, det låter väl hemskt i öronen på morgontrötta men jag som är tidig om mornarna tycker att det är bland dagens bästa stunder. Tack Eva!

 3. Lena säger:

  Vilket fint foto av dig ochh din far. Jag undrar vad ni tittar på?

 4. Titti säger:

  Hej, jag vet tyvärr inte vad vi tittar på men jag gillar också fotot. Hoppas vi ses i Kristinestad.

 5. Hans Westlund säger:

  mina morgnar vid datorn där jag sitter och kollar mail, skriver blogg eller jag du vet.. surfar runt. Är ett bra sätt att börja dagen. Roligt att höra att det finns fler :)

 6. Titti säger:

  Ja, har märkt att du är tidig också! Vi bloggar t.ex. ofta ungefär samtidigt.

 7. Minna säger:

  Mysig foto av dig som liten! Jag känner nog igen dig! :-)

 8. Titti säger:

  Hej Minna & tack. (: Han var en väldigt mysig pappa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.