Framme vid huset

Äntligen framme. Efter en första kväll i Strömstad och en sova-stock-natt i huset sitter jag nu vid köksbordet och blickar ut över vattnet. Tiden har saktat in. Det är tyst och stilla. Bara datorn låter lite svagt. Njuter av stunden samtidigt som jag planerar och längtar efter att sätta igång med både skrivandet och målandet. Tanken är att arbeta med bådadera några valfria timmar om dagen för att sedan göra precis vad tusan jag vill med resten.

Vi får se hur det blir.

IMG_8810

IMG_8828     IMG_8792

Publicerat i Inspiration, Måleri, Skrivande | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.