Nu blir det roligt

Det enda positiva med att vara med om en olycka (som jag kommer på) är att man får andra perspektiv på det där helt VANLIGA LIVET.

Nu när både kroppen och sinnet börjar repa sig från söndagens slag i backen och jag till och med har sovit gott, vaknar jag med känslan: Nu blir det roligt. Bara att få stiga upp och leva en vanlig onsdag i livet är plötsligt roligt och lockande värre.

Där befinner jag mig just nu.

Med måleriet ska jag improvisera lite. Försöken hittills har varit taffliga och jag behöver hålla huvudet stilla. Då är det lika bra att de viktiga dukarna får vänta några dagar. Håller istället på att skära ut ett gäng smådukar som jag ska leka med.

Jag tror att det blir roligt.

IMG_7847

Publicerat i Inspiration, Måleri, Vanliga dagar | 6 Kommentarer

6 Responses to Nu blir det roligt

 1. Sara säger:

  Vad trist att höra om ditt fall! Skönt att det verkar ha gått hyfsat bra i alla fall, och att du börjar må bättre nu. Ha det så roligt med smådukarna, och krya på dig!

 2. Titti säger:

  Ja, det är skönt att de första dagarna är över. I dag känner jag mig oerhört glad och ivrig. Kom av mig med att kontakta dig, som jag hade tänkt, i och med olyckan. Återkommer under dagen.

 3. Hanna säger:

  Låter kul med lite lek.

 4. Titti säger:

  Ja, det är ingen idé att pressa på innan jag är återställd. & Det kan komma bra saker från leken!

 5. Hans Westlund säger:

  oj, har inte förstått att du.. ramlat? Skönt att det verkar ha gått någotsånär bra iaf. Små dukar är en kul variation, men kräver lika mycket engagemang som en stor bild. Tycker jag :) En bra sak med dom är väl att de är mer lättplacerade för eventuelle framtida köpare. Lycka till och krya på dig.

 6. Titti säger:

  Tack, Hans. Det passar bra med små dukar för mig just nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.