Konsertbiljetter & takfönster

Nu har jag lottat ut Marianne Faithfull-biljetterna. De som hade visat intresse fick varsin lapp med sina namn på och bland lapparna drog jag sedan en vinnande lott. Det blev Ann-Cathrine Jungars lapp som fick fäste i mitt tumgrepp. Grattis Ann-Cathrine! Jag hoppas att du får en trevlig kväll tillsammans med ditt sällskap på Berns. Kontaktar dig så att vi kan komma överens om hur du rent praktiskt ska få biljetterna.

Nu ska jag in till studion. I dag ska vi montera vita rullgardiner i takfönstena. Vi och vi, förresten. Min uppgift blir nog mest att assistera… Jag hoppas och tror att rullgardinerna kommer att bli en bra lösning. Det visade sig att ett företag i grannhuset hade valt just vita rullgardiner och jag har på plats haft möjlighet att kolla hur ljuset påverkas. Det borde kunna fungera bra för mig i studion – både för måleriet och för välbefinnandet.

Stort tack för att ni var så hjälpsamma och delade med er av era tips!

IMG_7942

Publicerat i Musik, Studion | 4 Kommentarer

4 Responses to Konsertbiljetter & takfönster

 1. Sara säger:

  Lycka till med rullgardinerna! :)

 2. Titti säger:

  Å, vad jag ser fram emot att det ska bli klart. Längtar just nu efter vanliga, vardagliga arbetsrutiner. Och monterar gör jag inte själv. Det har jag hjälp med. Hoppas du får en fin semester.

 3. Hans Westlund säger:

  Rullgardiner låter bra. Vita borde släppa in ett bra neutralt ljus.

 4. Titti säger:

  Hej, ja det här blir bra när det blir klart! Måste just finna en lösning som inte förvanskar ljuset, bara dämpar det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.