Fyra direkta efter landning

Det är dags att ta mig an vardagen här hemma. Gjorde en massa redan i går men kände mig splittrad och var trött efter resan. Nu har jag hunnit samla mig. Jag har landat, inte bara med kroppen, utan också mentalt.

Några direkta:

1. Ska åka in till studion i dag och  kolla hur det går med det pågående renoveringsarbetet. Efter det hoppas jag veta när jag kan börja arbeta där igen.

2. Under juni månad ska jag ha vildhästprojektet som min huvudsakliga målaruppgift. Tänker påbörja ett antal nya dukar. Sedan får vi se hur det går och hur långt jag hinner komma. En sak är ens förberedelser. En annan är vad själva målarprocessen för med sig.

3. Jag har bestämt att inte vara med på så många utställningar i sommar. Vill hinna arbeta igenom ordentligt för redan inplanerade projekt. De utställningar som gäller är Kristinestad 16-18 juli, Kistamässan 24-26 september och Paris 22-24 oktober. Och 2011 drar det sedan ihop sig för separatutställningar. Tillräckligt så just nu.

4. En personlig grej: Som alltid efter New York besluter jag mig för att bli mera färggrann. Inte i mitt måleri nödvändigtvis men som person. Jag som många andra fastnar lätt i det svarta vad gäller kläder fast jag egentligen VILL vara en färgbomb. Så nu gör jag ett färgryck igen.

IMG_7175

Publicerat i Projekt, Studion, Utställningar | 6 Kommentarer

6 Responses to Fyra direkta efter landning

 1. hans westlund säger:

  Bra med mål och planering. Du har en hel del på gång. Får önska dig välkommen hem och lycka till med måleriet.

 2. Päivi säger:

  Dina inlägg inspirerar, de har gjort mig nyfiken på NY – på riktigt. Ska vara i Köpenhamn en vecka, ska försöka ta in stan genom visuella intryck. Känner att det bubblar under ytan, nåt vill komma fram.

 3. Titti säger:

  Hans: Tack ska du ha. Det känns bra men det är så mycket surr omkring en hela tiden att jag måste fokusera och planera för att få till det.

 4. Titti säger:

  Päivi: Roligt att höra – både att jag har inspirerat dig och att det bubblar hos dig. Ha det bra i Köpenhamn!

 5. Lenaohlen säger:

  Välkommen hem! Jag blir så inspirerad av att läsa din blogg. Jag ska försöka att vara lika tydlig när det gäller målet för den närmaste tiden.

 6. Titti säger:

  Lena: Tack! & Och lycka till med dina mål.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.