Texas-Bob gick miste om snön

Ok, det är nedpackat och klart i studion. i dag tar hantverkarna över. Det var jobbigt att montera ner hela verksamheten. Inte arbetsmässigt men rent känslomässigt. Blev identitetslös under en tidsrymd av några timmar. Ve och fasa! Jag skojar om det nu men gårdagen gav mig ågren och det har jag sällan. Tänkte dumma tankar som att jag kanske inte kommer att måla igen. Att jag inte kommer tillbaka till studion. Förnuftet sade kloka, vuxna saker men hjärtat tickade oroligt och snabbt. När jag sedan lämnat de magasinerade målningarna, möblerna och Texas-Bob och låst om mig så började det kännas bättre. Ja, jag kunde till och med känna en ilning av lättnad. Åkte ut på Lidingö, åt långlunch, tog den roliga snöbilden i skidbacken med förvrängt perspektiv och åkte sedan hem. Gjorde i ordning målarrummet och pinkade in reviren med besked. Satte igång med målandet och fortsatte hela kvällen så nu har hjärnspökena inte mycket att leva på längre.

Till saken hör att det gick bättre än på länge. Och nu på morgonen – så nära till jobbet!

IMG_6744     IMG_6768

  Jag trodde inte mina ögon men det var snö som låg där i backen.

Publicerat i Studion, Vanliga dagar | 6 Kommentarer

6 Responses to Texas-Bob gick miste om snön

 1. Hans Westlund säger:

  Bra att du målade direkt. Det är nog det bästa sättet att få bukt med den orealistiska tanken att man aldrig mer ska måla. Väldigt lättad över att det gick bra också.Nu gör det kanske ingenting om du spiller på golvet heller :)

 2. Titti säger:

  Tack & Nee, här kan jag spilla hur mycket som helst. (: Jag tänkte att det var viktigt att komma på plats och att måla så snabbt som möjligt i och med att det kändes negativt att packa ner allt. Det verkade funka.

 3. Maya säger:

  Återigen en trevlig läsning till morgonkaffet. Startar dagen med att läsa din blogg. Tack Titti

 4. Titti säger:

  Det gläder mig att höra, Maya. Du finns med i min vardag också, numera, om än lite diffus.

 5. Sara säger:

  Härligt att höra att det blev full fart med måleriet med en gång! :) Och jag håller med Hans – det är nog lite som att sitta upp på en häst direkt efter att man trillat av.

 6. Titti säger:

  Precis så är det, Sara. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.