Jag måste ut…

Nästa vecka invaderar ett gäng hantverkare studion. En hel långvägg ska byggas om. Inte på mitt initiativ men jag kommer att ha glädje av det nästa vinter genom att inte ha så kallt. Renoveringen var tänkt att ske medan jag red fram över prärien. Det var ju bra TÄNKT… Nu när jag inte ska vara någon cowboy utan stanna hemma innebär det att jag likväl måste ut ur studion medan arbetet pågår…

Under 3-4 veckor flyttar jag därför hem verksamheten. Möten får jag ha på stan men måla och rama ska jag kunna göra som vanligt. Tack och lov att jag har kvar mitt gamla målarrum. Och snickarskrubben.

Jag får se det här som en "utflykt hem" och passa på att njuta av att ha noll restid till jobbet.

Nu ska allt bara packas och plastas in först.

IMG_0722

   Snickarskrubben hemma. Skyltarna är från de stater i USA som vi INTE har varit i.

Publicerat i Måleri, Studion, Vanliga dagar | 10 Kommentarer

10 Responses to Jag måste ut…

 1. Sara säger:

  Vilken mysig snickarskrubb! Bra att du ser de positiva sidorna av ”bannlysningen”.

 2. Titti säger:

  Den är inte stor men jag ramar allt där och tycker också att den är mysig. & Ääh, det kanske är bra för mig att vara iväg från studion ett tag.

 3. Maya säger:

  Vilken underbar kreativ plats…en sådan fantastisk skyltsamling!

 4. Hans Westlund säger:

  Miljöombyte kan vara på både gott och ont. Beror lite på vad man gör det till. Du kanske ska måla smått. Måla på stan. Ska bli spännande att se vad som händer. För någonting kommer att förändras, det är jag säker på.

 5. Titti säger:

  Maya: Det är roligt med skyltarna. På ett annat ställe hänger alla för stater som vi har besökt…

 6. Titti säger:

  Hans: Framför allt ska det bli lite spännande att inte bara fortsätta som vanligt. Lite tragikomiskt att jag gör en utflykt hem, bara. Tack ska du ha. Du peppar mig!

 7. Eva säger:

  ”Lite tragikomiskt att jag gör en utflykt hem, bara.” Resan HEM är väl den viktigaste av alla. Att vara hemma i sig, att vara närvarande i sig. Då kan man göra storverk oavsett var man är.

 8. Titti säger:

  Ja, du har så rätt. & Det är med en glimt i ögat jag säger det jag säger.

 9. Eva säger:

  Har svårt att förstå ironi, är som ett barn med ironi. Fattar det inte. Välkommen Hem med EMD är en fantastisk låt med sin text och fick mig verkligen att förstå att dra in mina tentakler och bara vara i mig. Inte lätt men jag tränar hela tiden. Eckhart Tolle beskriver det väldigt bra i En ny värld.

 10. Titti säger:

  Tack, jag tror att jag förstår. Själv kan jag ha rätt mycket självironi. Det är positivt för mig. Som att jag skulle långt ut i världen och förverkliga en dröm och så hamnar jag istället i mitt eget hem. Jag tycker sådant är kul. Och det ÄR viktigt att komma hem, precis som du säger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.