Istället för resan till västra USA

Det är bra med helgmornar. Är jag hemma passar jag på att rasta tankarna då. Lägger kopplet åt sidan och låter dem springa fritt. Just nu har jag funderat på vad jag ska göra under de kommande veckorna. Som jag skrev i Att välja en annan väg så har jag nämligen ett antal tomma kalenderblad att fylla då det inte blir någon resa till västra USA.

Jaha och hur ersätter man sin drömresa?

Det går inte.

Så livet får rulla på men åt ett helt annat håll. Det blir inga märkvärdiga istället-för-aktiviteter. Det jag vill, mest av allt, är att ta extra väl hand om mitt företag och att måla. Vad gäller målandet så har jag motividéer och projekt som jag vet kommer att må bra av att få tid och uppmärksamhet utöver det planerade.

Jag ser en mening med det som har blivit och är nu peppad att försöka göra något vettigt av de kommande extra-dagarna.

Och lika bra är väl det.

Ingenting är ändå mera lönlöst än att bänka sig i det som kunde ha varit.

IMG_0069     IMG_0396

IMG_2362     IMG_0168

Börjes 2007 043     IMG_0382

IMG_0418     147

Publicerat i Hästar, Måleri, Western, cowboys & indianer | 4 Kommentarer

4 Responses to Istället för resan till västra USA

 1. Hanna säger:

  Kul fotografier. Har du tagit dem på tidigare resor?

 2. Titti säger:

  Ja. Jag har tagit dem i Wyoming/Montana förutom nr 5 där jag är med på bilden.

 3. Big säger:

  Vad gör cowboysarna på bilden som är överst till höger och den ensamme cowboyen på bilden under?

 4. Titti säger:

  I den första bilden ska en av dem strax göra en Bronco ridning. Det är på en rodeo i Cody i Wyoming. I den andra ska killen precis släppa lös en tjurkalv, som cowboys sedan fångar med sina lasson (kallas för roping). När jag nu är i farten så kan jag också passa på att säga att Mint Bar är en genuin och känd cowboybar i Sheridan, Wyoming och att de sista bilderna visar att både hästar och cowboys behöver vila emellanåt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.