Fantasin får större utrymme

Ett av mina aktuella konstprojekt handlar om vildhästar. På resan vi hade tänkt göra skulle jag ha besökt två olika vildhästreservat i Wyoming och South Dakota. Antagligen skulle de upplevelserna ha gett mig väldigt fin input till arbetet. Ja, så är det nog. Men jag behöver inte punktera hela projektet bara för att resan inte blir av.

Tack och lov vet jag redan rätt mycket om vildhästar. Jag har sett sådana på tidigare resor och jag har researchat i ämnet på hemmaplan. Överlag har jag sett och fotograferat mycket HÄSTAR och i två tidigare utställningar har jag visat målningar med hästmotiv. Beslutet att göra projektet om vildhästarna fattade jag för länge sedan och det jag vill säga med en sådan utställning har mognat fram.

Nu får jag ge fantasin ett större utrymme än vad jag hade tänkt mig. Det behöver inte bli sämre så. Det kommer bara att bli annorlunda.

 IMG_2313

Publicerat i Hästar, Konst, Måleri, Projekt | 7 Kommentarer

7 Responses to Fantasin får större utrymme

 1. Sara säger:

  Vad trist att höra att resan inte blev av, men bra att projektet ändå kommer att fortskrida. Vem vet, resan kanske ändå kommer att bli av någon gång i framtiden?
  Ser i vilket fall som helst fram emot att se fler av dina hästmålningar!

 2. Titti säger:

  Hej Sara, Delar av resan kan vi säkert göra någon gång. Vad gäller projektet så tror jag att det kommer att bli bra ändå. Det finns fördelar med att ha brist, få sakna, längta till, få fantisera när man skapar.

 3. Chris säger:

  Tråkigt att din resa inte blev av. Vår Barcelonaresa blev också inställd men vi ställde om oss och åkte på en annan resa ner till Kalmar/Öland. Inte den resa vi tänkt, sett framemot och haft så många tankar kring. Men den resa vi gjorde istället blev av helt annat slag och helt underbar. Barcelona ligger kvar och jag hoppas du når dina vildhästar längre fram.

 4. Titti säger:

  Tack, Cris, ja man får se saker för vad de är och satsa på andra projekt, precis som ni med er resa. Vad gäller vildhästarna så dundrar de fram vare sig jag är där eller inte. Och det är deras väsen jag vill försöka fånga, inte något eventuellt möte med mig så jag tror det går bra ändå. Allt gott!

 5. Hans Westlund säger:

  om du målar hästarna utifrån din fantasi blir de riktiga vildhästar ;)

 6. Titti säger:

  Ja, det ska bli spännande att se vad det blir! (: Hoppas det gick bra för er i dag.

 7. Pingback: Tweets that mention Titti Hammarling » Blog Archive » Fantasin får större utrymme -- Topsy.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.