Att hälsa på hos Hans

Var i Värmland igår för att träffa Hans Westlund och för att titta på hans konst. Han har öppen ateljé under fyra dagar i samband med en konsthelg som pågår. Vi följer varandras bloggar och jag har stort utbyte av vår kontakt. Det var speciellt att träffas för första gången och det var precis som jag hade trott fast ännu bättre.

Nu har jag intryck från den trevliga ateljén, från Hans familj och från all konst som vittnar om en produktiv konstnär med eget uttryck och en grundmurad integritet. Jag har två målningar med mig hem. Bild på den ena ser du nedan. Jag fick också bekräftat att jag har en själsfrände och god kollega där i Munkfors, fast jag egentligen har vetat det ett tag.

Maken och jag fick sedan en fin tur hem. Vädret lovade sommar och vi hade en riktig utflyktslördag med många stops, inspirerande samtal och en hel del fotografering.

IMG_6675

  Hans Westlund: En ängel får se ut hur den vill

Publicerat i Konst, Konstnärer, Måleri | 7 Kommentarer

7 Responses to Att hälsa på hos Hans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.