Med mina ögon sett

Jag har varit i Kristinestad för att fira brorsdotters födelsedag (numera sju år) och för att träffa släkt och vänner.

Vid mina besök i stan hör det till att åka runt för att se om allt är sig likt eller vad som har förändrats sedan sist. Så också denna gång och vädret var så vackert att jag passade på att ägna mig åt min hobby. Försökte med kameran fånga lite av atmosfären i trästaden men sökte mig aktivt förbi de mest traditionella motiven. Många bilder blev det och jag måste tacka chauffören som aldrig knorrade det minsta över de täta stoppen.

Just nu är jag på M/S Galaxy på väg tillbaka till Stockholm.

Dagstur. Ganska skönt. Vacker skärgård att vila ögonen på.

Hemma igen i kväll.

IMG_6141     IMG_6138

IMG_6087     IMG_6084

IMG_6128     IMG_6095

Publicerat i Kristinestad | 6 Kommentarer

6 Responses to Med mina ögon sett

 1. Elin säger:

  Härliga bilder!

 2. Titti säger:

  Tack Elin!

 3. Hanna säger:

  Jag tycker om när du sätter samman bilder i grupper. Det blir här lugnt, vackert och lite förgängligt.

 4. Titti säger:

  Jag tycker själv mycket om att göra det också. Tack!

 5. Lena Ohlén säger:

  Vilka fina bilder, Titti! Jag tycker också om att fotografera, och jag blir inspirerad av dina bilder och sättet att presentera dem. Ska nog försöka göra något likande med mina egna foton. Tack för inspirationen!

 6. Titti säger:

  Var så god! Trevligt om du blir inspirerad, Lena.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.