Lottningen sker i kväll

Fram till klockan 19 00 i kväll kan du anmäla dig på Facebook-sidan om du vill delta i utlottningen av målningen Ett stilla samtal.

Har du inte redan gjort det så visar du ditt intresse genom att DÄR kommentera dagens meddelande från mig som har startorden: Anmäl dig här! En lott per person blir aktuell.

Det räcker att jag får ditt namn/visade intresse men det är fritt fram att skriva vad du vill. Du kanske vill passa på att ge mig återkoppling eller önska att jag tar upp något speciellt i bloggen.

Deadline för medverkan är alltså klockan 19 00. Därefter dras en vinnande lott bland de som har kommenterat och 20 00 meddelar jag vem vinnaren är.

(Då anmälningar har kommit in också till tidigare blogginlägg och till söndagens statusuppdatering på Facebook gör jag i dag en bedömning av dem och tar med de som är tänkta att vara anmälningar. Från och med i dag räknas dock endast anmälningar som kommer till dagens meddelande på Facebook.)

Målningen heter Ett stilla samtal. Den mäter 32×32 cm, är i olja och målades år 2009. Frakt till vinnaren ordnas av mig.

Tack till alla som har visat intresse och LYCKA TILL!

IMG_5849

Publicerat i Facebook-sida, Måleri | 4 Kommentarer

4 Responses to Lottningen sker i kväll

  1. Lena Ohlén säger:

    Titti, jag har följt dig på sista tiden och tycker jättemycket om din konst. Eftersom jag målar själv så tycker jag att jag har en del att lära av dig. Jag gillar din konst, men även hur du använder sociala media. Jag skulle bli jätteglad om jag vann den målning som du lottar ut. *håller tummarna*

  2. Titti säger:

    Lena, tack ska du ha. Jag blir glad för det du skriver.

  3. Din konst går djupt i mig, min själ. Att vara tillsammans utan ord, att förstå varandra utan ord, vara nära utan ord.

  4. Titti säger:

    Tack. Jag tycker om att fånga något av allt det som inte går att förklara med ord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.