Från Nyköping till Albuquerque

Från detaljer i en stad till detaljer i en annan.

När jag var klar med gårdagens jobb blev jag sittandes med bilder från New Mexico. Av en slump och som ren avkoppling. Jag tänker ofta på New Mexico och tror att jag ska komma tillbaka dit. Inte i år men kanske nästa.

Jag låter den planen och drömmen leva vidare. Det är härligt att känna längtan och New Mexico finns med på min top-fem-lista över ställen jag mer eller mindre ständigt längtar till.

I Dra till New Mexico? har jag försökt beskriva magin med staten och varför man söker sig dit.

Staten som sägs älska dig eller spotta ut dig.

IMG_4562     IMG_4951

IMG_4559     IMG_4917

IMG_5206     IMG_4548

Publicerat i Vanliga dagar, Western, cowboys & indianer | 4 Kommentarer

4 Responses to Från Nyköping till Albuquerque

 1. Big säger:

  Är det en farlig stat att besöka? Det ligger ju så nära Mexico med sina krigande narkotikakarteller!

 2. Titti säger:

  Inte så värst. Men visst finns det faror. Jag har dock bilat där på egen hand – genom hela staten i stort sätt och känt mig trygg. Staten har inte ens 2 miljoner invånare så ödsligheten, som jag älskar, kan bli minst lika farlig som vissa stadsområden. Man får välja sina områden.

 3. Hanna säger:

  Du vågar bila så själv? Hur hitta rätt?

 4. Titti säger:

  Ja. Jag gillar det. Tycker om sällskap också men resa själv har sin alldeles speciella charm. Jag är en hyfsad kartläsare. Sedan är det är glest mellan vägkorsningarna direkt utanför de större städerna. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.