Vara med hästarna en stund

Oftast rider jag några gånger i veckan, bland annat på lördagar. Lördagsstunderna i stallet och på hästryggen är alldeles speciella och det ska mycket till för att jag ska missa någon av dem. De gör att jag bryter med veckan som har varit, är fysiskt aktiv och umgås med goda vänner, som jag känner väl utan att egentligen veta så mycket om dem.

Så nu tar jag och sticker till stallet. Hej på ett tag!

Jennifers bildspel 018 2

Publicerat i Hästar | 8 Kommentarer

8 Responses to Vara med hästarna en stund

 1. Lasse säger:

  Låter kul men har du inte hjälm när du rider?

 2. Titti säger:

  När jag rider engelskt här hemma har jag alltid hjälm. Rider jag western har jag hatt.

 3. westlund säger:

  Tyvärr är jag alldeles för allergisk för att umgås med hästar och därför har jag bara ridit tre ggr på ren trots och en gång för att imponera på min fru :) men det är kloka och vackra djur och jag målar gärna bilder av dem..

 4. Titti säger:

  Jag förstår verkligen att många varken kan eller vill vara nära hästarna. Man kan ju vara allergisk som du eller ointresserad eller rädd. De är ju stora, starka och snabba. Själv har jag dock alltid känt mycket starkt för dem.

 5. Göran säger:

  Jag gör som du. Stänger av mobilen. Loggar ut. Bryr mig om hästarna och mig själv. Lyssnar till naturen och mitt inre.
  Tänk bara att det skulle ta så lång tid att hitta hästsporten.

 6. Titti säger:

  Hej Göran, det är ju bra om allt får ha sin tid. Från det du skriver förstår jag att du håller på med hästar också. Trevligt!

 7. Big säger:

  Var någonstans i landt rider dú?

 8. Titti säger:

  Jag vardagsrider på Lidingö. Ska jag rida western åker jag gärna till Jultorp Ranch i Västergötland, http://www.jultorpranch.se. Är stamgäst där och har lärt mycket av Lollo, som har stället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.