Tre ljusglimtar

Idag vill jag måla MYCKET så jag fattar mig kort och bjuder på några ljusglimtar från igår.

1. Sara-Vide Ericson meddelade att minimålningarna som jag beställt av henne är klara. De får torka lite och sedan kan jag hämta dem i nästa vecka. Kanske skriver jag mer om dem då. Jag kan i alla fall säga såhär: Sara-Vide är en av mina favoriter bland svenska konstnärer och jag är mycket glad att jag kom till beslut att köpa av henne och att hon ville göra de här specialmålningarna till mig.

2. Jag är klar med mitt bidrag till Viskleken. Det känns ungefär lika bra som att fakturera. Fast utan att sälja något, förstås. Skämt å sido – det är roligt men svårt att göra en bild som någon annan förmedlar ingångsvärdena till. Nu har jag gjort mitt i alla fall och kan slappna av och se fram emot att få ta del av projektets helhet.

3. Följande notis fanns i Svenska Dagbladets Kulturbilaga.

IMG_0008    SvD torsdag 18 mars 2010

Publicerat i Konst, Projekt, TV och press, Vanliga dagar | 6 Kommentarer

6 Responses to Tre ljusglimtar

 1. Sara-Vide säger:

  SHiT vilken fin (och lång) notis!! Bra av dem!

  Och tack för fina ord!

 2. Titti säger:

  Allt är ju relativt men visst är det roligt när någon uppmärksammar det man gör. Och du ÄR min favoritkonstnär.

 3. Marianne säger:

  Ja det var verkligen positiva ord i notisen! Måste kännas bra att få erkännande för dina bidrag!

 4. Titti säger:

  Ja, det känns bra.

 5. westlund säger:

  Får gratulera till en fin artikel.. och ett bra val av konstnär att köpa tavlor av. Gillade Sara-Vides bilder.

 6. Titti säger:

  Tack så mycket, Hans. Hoppas du får en bra målarhelg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.