Mellan allt det andra kom en vår

Jag har några Köpenhamnsdagar som är fullbokade med möten. Då blir det inget målande. Men kameran har jag med mig och med den får jag lite bildstimulans när jag sticker ut på korta mellan-allt-det-andra-promenader.

Det var vår i Köpenhamn igår. Riktig, riktig vår. Uteserveringar, cyklar och små sommarbilar gav mina vårkänslor en passande ram. Nu är jag i bättre takt med årstiderna än vad jag var för några dagar sedan.

Och det är väl alltid något.

IMG_4695 2     IMG_4697

IMG_4706     IMG_4712 3

Publicerat i Vanliga dagar | 2 Kommentarer

2 Responses to Mellan allt det andra kom en vår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.