Karta för 22/3-15/5

Man kan köra på. Ta dagen som den kommer och utgå ifrån att det ordnar sig på vägen. Den friheten har onekligen sin charm.

Igår, när jag hade en lugn dag, passade jag ändå på att ge min tillvaro en mycket tydligare struktur. I tankarna & Fram till mitten av maj.

Det går naturligtvis inte att planera för allt men att ha en slags mental karta underlättar, speciellt om det är mycket som ska hinnas med på kort tid. Hur kartan ser ut är inte viktigt. Huvudsaken är att den fungerar – att den hjälper en att komma dit man vill.

Den 16 maj reser jag till USA, med Cowboy-land som mål. För det har jag de kartor jag behöver. Nu har jag också en slags karta för veckorna fram tills resan. Med inringade viktiga händelser och med en del strukna. Med saker att göra och med lite plats för improvisation.

Idag ska jag börja arbeta med förberedelserna för Lidingö Konstrunda. Den har en stark markering på kartan. Lika bra att börja där med en gång då.

IMG_5071 

   Källa: American Cowboy,april/maj 2010

Publicerat i Vanliga dagar | 4 Kommentarer

4 Responses to Karta för 22/3-15/5

 1. Lasse säger:

  När är konstrundan?

 2. Titti säger:

  Den är 17-18 april. Jag kommer att hålla till i hemmaateljén. Ställa ut en del, visa pågående arbeten och måla på plats.

 3. Big säger:

  Underbar bild med motiv från norsvästra USA. Efter Chicago och Minnesota så är det där ättlingarna till de svenskar som utvandrade finns. Har do också släktingar i Amerika och i västern staterna?

 4. Titti säger:

  Ja, jag har avlägsna släktingar där men har inte kunnat spåra dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.