Hans och Hjalmar i paket

Jag har ett paket på bordet som det finns två målningar i. Den ena heter Hans och den andra heter Hjalmar. De är målade av Sara-Vide Ericson och jag hämtade hem dem igår från hennes ateljé. Mina Hans och Hjalmar är minimålningar av två original som Sara-Vide gjorde för She Wolf 2008. Här kan du se ena minimålningen bredvid originalet Hans, som råkade finnas i ateljén.

Jag tycker mycket om Sara-Vide och den konst hon gör så jag är glad att hon tog sig an uppdraget att göra de här målningarna. Att hon är en av våra mest lovande konstnärer tänker jag inte skriva om idag. Det vet du antagligen redan. Och vet du det inte så har du fått ett namn att lägga på minnet.

Nu ska jag öppna paketet.

IMG_5224

Publicerat i Konst, Konstnärer, Måleri | 5 Kommentarer

5 Responses to Hans och Hjalmar i paket

 1. Sara-Vide säger:

  Åh vad fint! Tack så hemskt mycket!

 2. Titti säger:

  Det är du som ska ha tack, Sara-Vide. Sedan skrev du så bra om målningarna igår att jag länkade dit. Nu är Hans & Hjalmar befriade från bubbelplasten!

 3. Jättefina målningar. Sara-Vide är mycket bra och intressant att döma av det jag ser och läser. Jag tycker också jättemycket om Dina målningar, Titti, både dom från ”Dina” ranchmiljöer och andra. Ha en fin påsk!

 4. Marianne säger:

  Julaftonskänsla!

 5. Titti säger:

  Jan-Evert: Tack. Jag blir glad av att läsa det du skriver.
  Marianne: Ja, det är något liknande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.